Villë 350m² në SHITJE

Shëtitje virtuale e pronës në 3D

Informatat kyqe

 • Çmimi (në Euro €): €215,000.00
 • Adresa: Drenas, Prishtinë
 • Në shitje/Me qira: Në shitje
 • Sipërfaqja (m2): 2147 m2
 • Vendndodhja: Prishtinë

Përshkrimi i pronës

Shitet villa me sipërfaqe 350m², me lokacion në Arrlat, afër Hotel Tirana, e orientuar nga të gjitha anët.

Ndodhet në truall me sipërfaqe 80 Ari, i cili është i përshtatshëm për zhvillime të veprimtarive afariste, me të gjitha kushtet e nevojshme për shfrytëzime të këtilla, i pajisur me fletë poseduese.

Villa është tërësisht e mobiluar, elegante, e cila përfshin çdo pajisje të nevojshme për jetësë komode, duke përfshirë në përgjithësi qëndrimin ditor, kuzhinën me tryezari, katër dhoma të gjumit, dy çardakë, tri banjo, një tualet të jashtëm dhe shadervanin prej nga qarkullon uji.

Sistemin e ngrohjes e ka me energji elektrike.

Villa pozicionohet në një lokacion tejet të përshtatshëm, me një natyrë të qetë dhe ajër të pastër, që mundësojnë banim të rehatshëm.

Në shitje nga agjensioni për patundshmëri

Author profile image

Prona3D Prishtinë

Detajet e listimit :
ID e pronës : #74

Informata kontaktuese

Jeni të interesuar për këtë pronë?

Prona në hartë

Vendndodhja :

Prona të ngjashme
 • Banesë 125m² në SHITJE Në shitje €130,000.00

  Durmish Asllani PN, Ferizaj

  Shitet villa me sipërfaqe 350m², me lokacion në Arrlat, afër Hotel Tirana, e orientuar nga të gjitha anët. Ndodhet në truall me sipërfaqe 80 Ari, i cili është i përshtatshëm për zhvillime të veprimtarive afariste, me të gjitha kushtet e...

 • Objekt në SHITJE në Prizren

  Azem Hajdari, Prizren

  Shitet villa me sipërfaqe 350m², me lokacion në Arrlat, afër Hotel Tirana, e orientuar nga të gjitha anët. Ndodhet në truall me sipërfaqe 80 Ari, i cili është i përshtatshëm për zhvillime të veprimtarive afariste, me të gjitha kushtet e...

Send to Friend

Email Agent