Banesa në SHITJE në Prizren

Shëtitje virtuale e pronës në 3D

Informatat kyqe

 • Çmimi (në Euro €):
 • Adresa: Jeni Mahallë, Prizren
 • Në shitje/Me qira: Në shitje
 • Sipërfaqja (m2): 70.8 m2
 • Vendndodhja: Prizren

Përshkrimi i pronës

Në katin e dytë të kompleksit Toni Residence, kjo banesë 1+1 me 70.8m2, ofron një vendndodhje të përshtatshme pranë shkollës, Qendrës së Mjekësisë Famijare, dyqaneve, tregut, dhe stacionit të autobusëve…

Veçoritë e banesës:

Sallon me kuzhinë ku hapësira e ndenjjes është e kombinuar me kuzhinën për të krijuar një ambient të hapur për argëtim dhe mikpritje.

Dhomë gjumi

Bajno moderne

Terasë

Lokacion të përshtatshëm

Banesa ndodhet në fazën e përfundimit, duke ju dhënë mundësinë për ta personalizuar dhe dekoruar sipas preferencave tuaja.

Në shitje nga agjensioni për patundshmëri

Author profile image

Prona 3D Prizren

Detajet e listimit :
ID e pronës : #916

Informata kontaktuese

Jeni të interesuar për këtë pronë?

Prona në hartë

Vendndodhja :

Prona të ngjashme
 • Villë 350m² në SHITJE Në shitje €215,000.00

  Drenas, Prishtinë

  Në katin e dytë të kompleksit Toni Residence, kjo banesë 1+1 me 70.8m2, ofron një vendndodhje të përshtatshme pranë shkollës, Qendrës së Mjekësisë Famijare, dyqaneve, tregut, dhe stacionit të autobusëve... Veçoritë e banesës: Sallon me kuzhinë ku hapësira e ndenjjes...

 • Banesë 125m² në SHITJE Në shitje €130,000.00

  Durmish Asllani PN, Ferizaj

  Në katin e dytë të kompleksit Toni Residence, kjo banesë 1+1 me 70.8m2, ofron një vendndodhje të përshtatshme pranë shkollës, Qendrës së Mjekësisë Famijare, dyqaneve, tregut, dhe stacionit të autobusëve... Veçoritë e banesës: Sallon me kuzhinë ku hapësira e ndenjjes...

 • Objekt në SHITJE në Prizren

  Azem Hajdari, Prizren

  Në katin e dytë të kompleksit Toni Residence, kjo banesë 1+1 me 70.8m2, ofron një vendndodhje të përshtatshme pranë shkollës, Qendrës së Mjekësisë Famijare, dyqaneve, tregut, dhe stacionit të autobusëve... Veçoritë e banesës: Sallon me kuzhinë ku hapësira e ndenjjes...

Send to Friend

Email Agent