Objekt në SHITJE në Prizren

Shëtitje virtuale e pronës në 3D

 

Informatat kyqe

 • Çmimi (në Euro €):
 • Adresa: Azem Hajdari, Prizren
 • Në shitje/Me qira: Në shitje
 • Sipërfaqja (m2): 377.2 m2
 • Vendndodhja: Prizren

Përshkrimi i pronës

Objekti për akomodim (bujtinë) dhe banim me etazhitet B + P + 2 me sipërfaqe bruto S = 377.2 m², shfaq një mundësi të mirë për investitorët që kërkojnë hapësira fleksibile për realizimin e projekteve të tyre të ardhshme.

Sipërfaqe bruto e bodrumit është S=96.3m²

Sipërfaqe bruto e përdhesës është S = 89.5m²

Sipërfaqe bruto e katit I është S = 95.7m²

Sipërfaqe bruto e katit II është S= 95.7m²

Veçoritë e pronës

Sipërfaqe totale: 377.2 m² (bruto) të përshtatshme për përdorime të ndryshme.

Banjot: Me 14 banjo gjithesejt, të vendosura në çdo kat, me madhësi nga 2.2 m² deri në 2.7 m², ofrohen lehtësi të mëdha në planifikimin e hapësirave.

Hyrje mikpritëse: Një hapësirë pritjeje prej 8.9 m² në katin përdhesë, që mund të transformohet për të përmbushur çdo nevojë.

Dhoma të madhësisë së gjerë: Dhomat janë të mëdha dhe të ndritshme, duke ofruar mundësi për personalizim sipas dëshirës dhe nevojave specifike.

Oborri i jashëm: Një shtesë tërheqëse është oborri prej 22.5 m², i cili mund të konvertohet në hapësirë të jashtme për rehati dhe socializim.

Ky përshkrim fokusohet në fleksibilitetin e përdorimit të objektit dhe në mundësitë e shumta që ai ofron, pa u fokusuar tek një lloj biznesi specifik. Objekti është ideal për zhvillimin e aktivtiteteve te ndryshme biznesore sikur: Hotel, zyre të stilit modern, qendra shëndetësore, ose ambjente për organizata të ndryshme.

Në shitje nga agjensioni për patundshmëri

Author profile image

Prona 3D Prizren

Detajet e listimit :
ID e pronës : #842

Informata kontaktuese

Jeni të interesuar për këtë pronë?

Prona në hartë

Vendndodhja :

Prona të ngjashme
 • Villë 350m² në SHITJE Në shitje €215,000.00

  Drenas, Prishtinë

  Objekti për akomodim (bujtinë) dhe banim me etazhitet B + P + 2 me sipërfaqe bruto S = 377.2 m², shfaq një mundësi të mirë për investitorët që kërkojnë hapësira fleksibile për realizimin e projekteve të tyre të ardhshme. Sipërfaqe...

 • Banesë 125m² në SHITJE Në shitje €130,000.00

  Durmish Asllani PN, Ferizaj

  Objekti për akomodim (bujtinë) dhe banim me etazhitet B + P + 2 me sipërfaqe bruto S = 377.2 m², shfaq një mundësi të mirë për investitorët që kërkojnë hapësira fleksibile për realizimin e projekteve të tyre të ardhshme. Sipërfaqe...

Send to Friend

Email Agent